Diskuse

Hledá se muž!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moje kamarádka podobného chlapa měla. Všechny kamarádky jí ho záviděly . Je chytrý , vzdělaný, pracovitý, galantní, ale doma když byli sami se z něj stává manipulátor. Před lidmi byl vždy galantní , ale doma byl jiný. Sobecký , líný a když byli sami říkal jí věci, které jí dohnali k sebevraždě. Nikdo ze známých nedokázal pochopit proč to udělala. A já jsem ji nedokázala pomoc.

0 0
možnosti

P23e69t42r 82S62k15á26c87e61l

10. 9. 2014 23:28

Přeji, aby jste našla toho pravého a vše dopadlo ve smyslu:

"Muž je sloup stanu, žena jeho plachtou aděti jsou provázky, které stavbu spojují" » Arabské přísloví.

4 0
možnosti

K45a64m92i35l 81Š36k11o13p

10. 9. 2014 12:21

Kdy že máte uzávěrku toho výběrového řízení, Lenko?

;-)

Jinak karma za další krásný příspěvek ve Vašem blogu... R^

3 0
možnosti

I97v23a56n 51J90i51r21e85š

10. 9. 2014 11:54

Když čtu ty představy a požadavky, tak jsem rád, že jsem Vás, beze vší zloby prosím, ve svém životě nepotkal.

0 2
možnosti

Velice hezký článek, děkuji.

3 0
možnosti
Foto

Umíte krásně potěšit na duši. R^

4 0
možnosti

No tak ted jsi mi nakrmila dusicku. Udelala jsi mi moc hezky kolem pupiku. Kristova noho ja uz delam zase prescas tak zase nekdy>>>R^ KARMA!!!!!!!!!

4 0
možnosti

Kdyz to tak ctu tak je mi jasne proc nektere baby nikoho nemaji. Staci "chci aby byl chytrejsi, ale bral me jako rovnocennou".  Proste chce neco, co si nezaslouzi. Naprosta klasika ... i pro chlapy :-)

9 1
možnosti
Foto

"Chytrost" má mnoho rovin. Pokud je on chytřejší v oblasti řešení materiálních otázek a ona dodá teplo domova, jsou si přinejmenším rovnocenní.

7 0
možnosti

Nadsamec s polámanými křídly

   Samé pracovní povinnosti, košile, kravata, ve tváři výraz "kdo dře víc než já?" No přece nikdo, chlácholí svého syna maminka, která mu pere, vaří a opečovává. Lojzík je superúspěšný. Vydělává víc jak pětadvacet táců čistého, tedy o polovinu míň, než německá uklízečka. (Německo, co se týče životní úrovně, nic moc). Lojzík je vhodným adeptem pro lásku, poněvadž má nadstandard. Postará se o eventuální potomky, pokud budou mít šanci při selhání antikoncepce. I já vydělávám, ozve se soběstačná žena. Když dáme penízky dohromady, budeme se mít jako Kalouskova prasata v žitě. Jenomže prasata v žitě se nekonají. Splátky a zase splátky, hypotéka, auťák, povinné ručení, provoz, benzin, cesta do práce a z práce, výdaje jako na běžícím pásu. Ještě zbývá možnost seznámit se s Janouškem, ale s ním je to právě vachrlaté. A tak je možno ještě se oddat gamblerovi, který, aby zajistil rodinu, pokouší své štěstí na automatech, co hráčům zajistil Kalousek. I díky němu máme herny v každé vesnici, jejíchž názvy ani neznáme. Výhodou je, že do takové herny může závislák zavítat v domícím oblečení a v trepkách, co jsou domácím přezutím. Ideální žena, snoubenka, by se měla v jedné z desetitisíců heren s mužem svého srdce  těšit  na vysokou výhru svého vyvoleného.      Přichází tvrdá realita. Babička a dědeček vypomůžou svým, herními automaty   ruinovaným dětem, v nouzi.  Důchod je důchod. Je to jistota, že láska bude kvést i přes nepřízeň blikajících automatů. Už ani v Boubínském pralese se před civilizací, útočící na vaše peněženky, nevyhnete. Pokud se vám to podaří, jste nezaměstnaní a bez peněz.

   A proto je důležité, seznámit se s nadsamcem. Toho se přízemní, podprahové záležitosti netýkají. Uvaří a vypere mu maminka. A tak mu zbyde spousta času, aby učaroval s pomocí datlování do klávesnice dívce svého internetového srdce. Ta šťastná se zmocní svého nadsamce a už ho nepustí, i kdyby hrací automay zlověstně blikaly.

2 0
možnosti

Jste si jistý s tou uklízečkou ? A by bylo srovnání fér, je třeba použít kurz před Singrozlodějnou, tedy 25 Kč / Eur.

0 0
možnosti

po všech těch politických hovadinách,trochu něhy

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS